25 év tapasztalat Kifogástalan minőség Duplán ® technológiával készült minőségi oltott mész

Történelem

A mész egy természetes anyag,amelyet az emberiség már több mint 4000 év óta ismer.

A régészek az első mészégető kemencéket az ókori Mezopotámia területén találták meg Úr városa közelében a Tigris és Eufrátesz vidékén.

A mész felhasználási területei

A bel illetve kültéren használható meszes vakolatok elkészítéséhez különböző általunk már kipróbált receptúrák állnak rendelkezésre:

Technológia

A duplán technológia egy a cégünk által kifejlesztett különleges eljárás, amelynek segítségével garantáltan és folyamatosan a lehető legjobb minőségű oltott meszet tudjuk kínálni partnereink számára.A meszet a beoltás után egy finom 3x3 mm-es rostán engedjük át, ami már önmagában...

Tel: 06-54-419-042, 06-30-683-2170 | E-mail: gyurantuzep@gmail.com

Itt a nyár az építkezések és lakásfelújítások ideje!


Nálunk nyári hűsítő árakon vásárolhat kis és nagy tételben is meszet már 2050 Ft/q+áfa kiskereskedelmi áron!

Csomagolás

Az önök kényelme érdekében egy forradalmian új eljárást dolgozotunk ki a mész szállítására és tárolására. Az eljárás során a meszet egy speciálisan erre a célra kifejlesztett általunk gyártott kalodába teszük .Egy ilyen kaloda egy raklapból és három darab egymás tetejére csúsztatható raklap magasítóból áll. Rendkívül egyszerűen szét-és összerakható. Egy-egy kalodába pontosan 21db. 50kg.-os és 42db. 25kg.-os meszesv zsák fér el. A kalodák tetejét pántokkal rögzítjük a raklaphoz így véletlenül sem fordulhat elő semmi féle kellemetlenség a
szállítás során(nem csúsznak el sem a zsákok sem maga a kalodaelem).Így a mész szállítása nem csak ,hogy sokkal könnyebb, de biztonságosabb is mint valaha. A kalodás rendszer legnagyobb előnye a mobilitás, segítségével ugyanis játszi könnyedséggel felpakolható a mész a kamionra és a kedves vásárló otthon saját telephelyén is ugyanilyen könnyedén lepakolhatja azt, mindehhez egy targonca szükséges. A kaloda segítségével vége a fárasztó fizikai munkának, amely során a zsákokat egyesével kellet mozgatni. Így a duplán mészhez nem csak minőség, de kényelem is társul. Igény szerint lehetőség van természetesen hagyományos zsákos kiszerelésben történő szállításra is.

Bármilyen kérdése merülne fel érdeklődjön elérhetőségeinken.