25 év tapasztalat Kifogástalan minőség Duplán ® technológiával készült minőségi oltott mész

Történelem

A mész egy természetes anyag,amelyet az emberiség már több mint 4000 év óta ismer.

A régészek az első mészégető kemencéket az ókori Mezopotámia területén találták meg Úr városa közelében a Tigris és Eufrátesz vidékén.

A mész felhasználási területei

A bel illetve kültéren használható meszes vakolatok elkészítéséhez különböző általunk már kipróbált receptúrák állnak rendelkezésre:

Technológia

A duplán technológia egy a cégünk által kifejlesztett különleges eljárás, amelynek segítségével garantáltan és folyamatosan a lehető legjobb minőségű oltott meszet tudjuk kínálni partnereink számára.A meszet a beoltás után egy finom 3x3 mm-es rostán engedjük át, ami már önmagában...

Oltott meszet szeretne vásárolni? Hívjon minket vagy írjon e-mailt!
Tel: 06-54-419-042, 06-30-683-2170 | E-mail: gyurantuzep@gmail.com

Itt a nyár az építkezések és lakásfelújítások ideje!


Nálunk nyári hűsítő árakon vásárolhat kis és nagy tételben is meszet már 2050 Ft/q+áfa kiskereskedelmi áron!

Rólunk

Cégünk a Gyurán Tüzép Kft. 1985 óta foglalkozik oltott mész előállításával és forgalmazásával. Ez a húsz év tapasztalat és folyamatos technikai fejlődés vezetett el odáig,hogy jelenleg mi állítjuk elő a legnagyobb mennyiségű és garantáltan kifogástalan minőségű szemcsementes oltott meszet egész Magyarországon. Cégünknek jelenleg kb. 60 alkalmazottja,akik folyamatosan azon fáradoznak,hogy a lehető legjobb minőségű meszet tudjuk kínálni önöknek.

Telephelyünk Kelet-Magyarországon Debrecentől mintegy 32km.-re Kismarján található. Itt található a mintegy 20000m3 (azaz húszezer) betonozott,oltott mész tárolására kialakított gödör. Telephelyünk kialakításakor messzemenően figyelembe vettük vevőink igényeit a meszet akár simán zsákosan is a kamionra rakjuk,de a még hatékonyabb és sokkal kényelmesebb szállítás érdekében előre előkészített külön erre a célra kifejlesztett fakalodákban is megvásárolható a mész 50kg.-os illetve 25kg.-os kiszerelésben.

Cégünk az égetett meszet a Carmeuse Hungária Kft.-től szerzi be.A Carmeuse egy 140 éves tapasztalattal rendelkező piacvezető világméretű vállalat.Tapasztalata és technikai felkészültsége okán a
legjobb minőségű alapanyagot (égetett meszet) tudják biztosítani számunkra.Az általuk a Bükk-hegységben kitermelt mészkő rendkívüli tisztaságú,kiégetés után kb 98% CaCO3 tartalommal rendelkezik így kiváló minőségű kalcium égetett mész (CaO) készíthető belőle.Az égetett mész készítésének folyamata során a mészkövet kb.1200oC hőmérsékleten gázzal fűtött kemencében égetik ki.A mészkő CO2 tartalma felszabadul és kalcinált dolomitikus mész illetve égetett mész(CaO.MgO illetve CaO) keletkezik. Tudja, meg milyen előnyökkel rendelkeznek termékeink és érdeklődjön árainkról!

További oldalak: www.betonsherpa.hu | www.geppartner.hu | www.dorkft.gportal.hu