ипотека

Симулирайте своя проект за недвижими имоти независимо от естеството му, първа покупка, втори дом, инвестиция под наем, покупка / препродажба.

  • срок на заема до 30 години
  • заем, адаптиран към вашия проект
  • се възползват от избора на фиксиран или ревизируем ГПР
  • Cetelem
    онлайн симулация
  • Cetelem
    онлайн симулация

Повече информация за вашата ипотечна молба

Купуването на къща често е кулминацията на цял живот упорита работа ... Но защо да чакаме? С ипотека можете да реализирате проекта си с принос или без.
Придобиването на недвижими имоти е знак за успешна кариера и това е начин за мислене за бъдещето, особено за вашите деца; освен това инвестирането в имот под наем е привлекателна инвестиция. Убедени сте в възможността да купите сега: всичко, което трябва да направите, е да намерите кредита, подходящ за вашите нужди, но не винаги е лесно да се ориентирате.
Няколко референтни точки ще ви позволят да разберете по-добре проблемите и как работи тази форма на заемане.

Кредит за недвижими имоти, как работи?

За да финансирате придобиването или изграждането на вашата къща, да извършите определени работи, да закупите земята за бъдещия си дом, можете да допълните личния си принос чрез заем от банково заведение или специализирано в кредит.
За да бъде финансовото ви състояние жизнеспособно, изплащането на заема не трябва да надвишава една трета от месечния ви доход. Продължителността на заема влияе върху процента на изплащане: заем над двадесет години струва повече от заем за десет години. Размерът на вноската също оказва влияние: заем без вноска е по-скъп.

Изберете ипотеката си, като изучавате различни критерии

Основното нещо за вас е да определите дали вашият заем се основава на изплащане с фиксирана лихва или с променлива ставка: фиксираният лихвен процент е по-сигурен за дългосрочни заеми и променливият лихвен процент може да бъде по-интересен, ако лихвите паднат. .
Към изплащането на кредита е необходимо да добавите задължителния абонамент на застраховка, която не е задължително тази, предлагана от банката: тук отново ще трябва да проучите различните ставки и предлаганото покритие.

Как да бъдем сигурни, че няма да забравим нищо?

Съществува голямо разнообразие от формули, тъй като различните кредити зависят от променливи в зависимост или не от вас: продължителност, размер, процент, възможни ревизии по време на кредита, естеството на застраховката ... Може да изглежда трудно да се избере без помощ.
Два инструмента могат значително да улеснят вашата задача: кредитният симулатор и кредитният компаратор. Първият извършва изчисленията за вас от вашите данни: принос, желана сума, продължителност ... Вторият ви позволява да определите, сред няколко предложения, степента на изплащане, най-подходяща за вашия проект.

отговори по принцип
за 3 минути
Сравнете безплатно
и вземете най -добрата ставка
Заявление за кредит "
Всичко за вашата заявка
Компаратор
Сравнете кредитите и намерете най-добрата ставка
Симулация
Симулирайте кредита си с нашите симулационни инструменти
Лексикон
Информирайте се преди заявлението си за кредит
лява сянка
дясна сянка
enbgde