от

Фиксиран ГПР

заем работи

Финансирайте вашата декорация или ремонт на дома, независимо дали сте наемател или собственик.

  • заемете до 75 000 евро при фиксиран ГПР
  • погасяват за период от 12 до 84 месеца
повече информация
заем работи
месец
SIMULATE
Изключен кредит онлайн! Попитайте няколко наши партньори в една заявка
онлайн проучване
Месечни плащания
Оценете
Моля, изчакайте, ние симулираме вашия работен заем ...
Cetelem
221,12 € х 48 месеца
обща дължима сума: 10 613,76 евро
от
2,99% фиксиран ГПР
онлайн заявка
Кофинога
221,12 € х 48 месеца
обща дължима сума: 10 613,76 евро
от
2,99% фиксиран ГПР *
онлайн заявка
Кофидис
222,45 € x 48 месеца
обща дължима сума: 10 677,60 евро
3.30% APR фиксиран
онлайн заявка
Франфинанс
225,00 € x 48 месеца
обща дължима сума: 10 800,00 евро
3.89% APR фиксиран
Офертата важи до 31.12.2020
онлайн заявка
Казино банка
233,91 € x 48 месеца
обща дължима сума: 11 227,68 евро
5,95% фиксиран ГПР
онлайн заявка
Месечни плащания по кредит в € / месец, с изключение на незадължителната застраховка, изчислена като индикация
* Представените ставки (фиксиран ГПР) съответстват на минимално приложимите тарифи и са ориентировъчни. Те вероятно ще се променят след задълбочен анализ на вашата заявка от нашите партньори.

Повече информация за вашето заявление за заем за работа

Вашата кухня се нуждае сериозно от ремонт, искате да преобразите тавана в игрална зала, вашият хол заслужава нов етаж ... Имате няколко проекта за подобряване на дома ви! От друга страна, нямате финансови възможности да реализирате желанията си ... Не се отказвайте, защото заемът за работа е напълно подходящ за вашата ситуация!

Заемът работи, от какво се състои?

Това, което ние определяме като такова, е форма на потребителски кредит, отредена за конкретна употреба: в този случай това е да ви позволи да имате сума за извършване на работа във вашия дом , независимо дали сте собственик или наемател.
С този заем ще можете да ремонтирате или обзаведете дома си, като използвате бизнес или като свършите работата сами. Ако искате да закупите недвижим имот или да извършите работа, свързана с придобиването на този имот, това е по-скоро ипотека, която ще ви хареса.

Колко можете да вземете назаем и за колко време?

Ако вашето досие е прието от кредитната институция, можете да вземете назаем до 75 000 евро за максимален период от 15 години . Ако на практика тези цифри често са по-ниски, заемът за работа ви позволява да се възползвате от по-изгоден лихвен процент от класическия личен заем , както и по-дълъг период на заем.
Друго голямо предимство е, че заемът за работа не изисква вноска. Освен това освобождаването на този заем е по-бързо от това на жилищния заем. По време на предложението за заем имате достъп до основна информация: продължителност на кредита, месечни плащания и разходи за кредит, включително по-специално лихвения процент и задължителните такси.

Работен заем, сложен ли е?

Тази формула за кредит е проста и контролирана. Сумата, която можете да вземете, съответства на сумата, която наистина ви е необходима за вашата работа: това ви пречи да получите непропорционален заем в сравнение с естеството на планираните разходи.
Ще трябва да предоставите доказателство, като например оферта от доставчика на услуги или закупуване на материали. Ако се откажете от работата, кредитът се прекратява.

Има ли други формули за кредит за произведения?

Ако сте собственик на жилище, можете да вземете ипотечен заем: той е по-евтин от заема за работа и тъй като не е засегнат заем, използването на кредит е безплатно.
За основни работи може да е необходима сума, по-голяма от 75 000 евро: ако не сте собственик, ипотеката е възможен източник на финансиране.

Каквато и да е сумата, която искате да вземете, силно се препоръчва да сравните офертите за кредит, които могат да ви бъдат предложени: може да има забележими разлики между предложенията, особено по отношение на лихвените проценти.

отговори по принцип
за 3 минути
Сравнете безплатно
и вземете най -добрата ставка
Заявление за кредит "
Колко можете да върнете?
Всичко за вашата заявка
Компаратор
Сравнете кредитите и намерете най-добрата ставка
Симулация
Симулирайте кредита си с нашите симулационни инструменти
Лексикон
Информирайте се преди заявлението си за кредит
лява сянка
дясна сянка
enbgde