от

Фиксиран ГПР

заем за нова кола

Финансирайте покупката на вашето ново или скорошно употребявано превозно средство на преференциални цени.

  • финансиране до 75 000 евро
  • възстановяване на суми от 12 до 84 месеца
  • с фиксиран ГПР
повече информация
заем за нова кола
месец
SIMULATE
Изключен кредит онлайн! Попитайте няколко наши партньори в една заявка
онлайн проучване
Месечни плащания
Оценете
Моля, изчакайте, ние симулираме вашия нов заем за кола ...
Cetelem
510,39 € x 24 месеца
обща дължима сума: 12 249,36 евро
от
2.00% APR фиксиран
онлайн заявка
Кофинога
510,39 € x 24 месеца
обща дължима сума: 12 249,36 евро
от
2.00% APR фиксиран *
онлайн заявка
Франфинанс
512,46 € x 24 месеца
обща дължима сума: 12 299,04 евро
2.40% APR фиксиран
Офертата важи до 31.12.2020
онлайн заявка
Казино банка
525,35 € x 24 месеца
обща дължима сума: 12 608,40 евро
4,90% фиксиран ГПР
онлайн заявка
Кофидис
526,73 € x 24 месеца
обща дължима сума: 12 641,52 евро
5,17% фиксиран ГПР
онлайн заявка
Месечни плащания по кредит в € / месец, с изключение на незадължителната застраховка, изчислена като индикация
* Представените ставки (фиксиран ГПР) съответстват на минимално приложимите тарифи и са ориентировъчни. Те вероятно ще се променят след задълбочен анализ на вашата заявка от нашите партньори.

Повече информация за вашето ново заявление за заем на автомобил

Рядко можете да платите пари в брой за покупката на автомобил, особено ако е нов. За придобиването на ново превозно средство съществуват различни форми на потребителски кредит: ако всяка формула има свои предимства, кредитът за кола се оказва най-интересният за този тип проекти. Трябва да се подчертаят няколко точки ...

Автокредит, какво е това?

Това е засегнат кредит, тоест той е свързан с придобиването на имота, за който е направено искането за кредит. Следователно това е потребителски кредит, различен от личния заем, който може да се използва свободно. Автозаемът се нарича още автозаем, автозаем, заем за кола ... Може да се касае за всеки тип ново превозно средство, с изключение на придобиване в професионален контекст.
За да получите заем за кола, ще е необходимо по-специално да предоставите доказателство за покупката на превозното средство (оттук и името на засегнатия кредит). По време на покупката поръчката за покупка ще посочи, че транзакцията е свързана с получаване на кредита.

Какви предимства в сравнение с личен заем?

Лихвеният процент по заем за кола е по-нисък от този по личния заем, докато заемната сума може да бъде по-висока: отпуска се за период от поне 3 месеца, заемът може да се отнася до сума между 200 и 75 000 щатски долара.
Друго голямо предимство, докато стоката не е доставена, изпълнението на кредита не може да се осъществи: ако продажбата трябва да бъде отменена, тъй като превозното средство в крайна сметка не е налично или защото е дефектно, кредитният договор се отменя автоматично; освен това изплащането на кредита не може да започне преди доставката на превозното средство.
И накрая, срокът за изплащане може да бъде по-дълъг от този на личен заем, месечните плащания са разумни, въпреки че заемната сума е по-висока.

Какви са гаранциите за потребителя?

Най-важната защита се основава на концепцията за засегнатия кредит, както току-що беше обяснено: ако трябва да се предостави доказателство за покупка на ново превозно средство, в замяна липсата на доставка на автомобила анулира кредита. .
Освен това, в случай на потребителски кредит, различни мерки защитават потребителя; срокът за теглене е 14 дни след подписването и при кандидатстване за заем трябва да се предостави предварителна информация: те се отнасят по-специално до годишния процент на такса (ГПР) и графика на месечните плащания, които трябва да бъдат възстановени ... автомобилът е възстановим заем: това означава, че потребителят знае в началото на договора цената, продължителността и месечните плащания по заема.
Трябва също да се отбележи, че е възможно да се изплати този кредит по-рано: договорът предвижда обезщетението, което ще се изисква.

С обратно изкупуване на заем за кола избягвате свръхзадлъжнялостта, покупателната Ви способност остава същата и успявате да уреждате всичките си заеми всеки месец.

отговори по принцип
за 3 минути
Сравнете безплатно
и вземете най -добрата ставка
Заявление за кредит "
Колко можете да върнете?
Всичко за вашата заявка
Компаратор
Сравнете кредитите и намерете най-добрата ставка
Симулация
Симулирайте кредита си с нашите симулационни инструменти
Лексикон
Информирайте се преди заявлението си за кредит
лява сянка
дясна сянка
enbgde