от

Фиксиран ГПР

заем за употребявани автомобили

Финансирайте вашето употребявано превозно средство от седани до минивани чрез две колела.

  • заемете до 75 000 евро
  • като се възползвате от фиксиран ГПР
  • и изплащания от 12 до 84 месеца
повече информация
заем за употребявани автомобили
месец
SIMULATE
Изключен кредит онлайн! Попитайте няколко наши партньори в една заявка
онлайн проучване
Месечни плащания
Оценете
Моля, бъдете търпеливи, ние симулираме вашия заем за употребявани автомобили ...
Cetelem
205,09 € х 36 месеца
обща дължима сума: 7 383,24 евро
от
3,55% APR фиксиран
онлайн заявка
Кофинога
205,09 € х 36 месеца
обща дължима сума: 7 383,24 евро
от
3,55% APR фиксиран *
онлайн заявка
Кофидис
209,96 € х 36 месеца
обща дължима сума: 7 558,56 евро
5,17% фиксиран ГПР
онлайн заявка
Франфинанс
210,02 € х 36 месеца
обща дължима сума: 7 560,72 евро
5.19% APR фиксиран
Офертата важи до 31.12.2020
онлайн заявка
Казино банка
212,30 € х 36 месеца
обща дължима сума: 7 642,80 евро
5,95% фиксиран ГПР
онлайн заявка
Месечни плащания по кредит в € / месец, с изключение на незадължителната застраховка, изчислена като индикация
* Представените ставки (фиксиран ГПР) съответстват на минимално приложимите тарифи и са ориентировъчни. Те вероятно ще се променят след задълбочен анализ на вашата заявка от нашите партньори.

Повече информация за вашето заявление за кредит за употребявани автомобили

Автокредитирането е идеално решение за финансиране на покупката на употребявано превозно средство

Кредитът за употребявани автомобили е формула на заем, предоставена от кредитна организация, за да позволи на кредитополучателя да финансира покупката на употребяван автомобил или мотоциклет, без непременно да се налага да спестява или да чака сумите спестените пари могат да бъдат събрани изцяло, за да можете да придобиете исканата стока.

Размерът на заема варира в зависимост от естеството на покупката и вида на превозното средство, което ще бъде придобито, може да бъде между 1500 и 65 000 щатски долара. Автомобилният кредит обикновено е под формата на личен заем и се изплаща за период от 1 до 7 години в зависимост от естеството на финансирания проект и в зависимост от размера на заетата сума. Общият ефективен процент на заем за автомобил / мотоциклет обикновено може да варира между 3% и 20% в зависимост от продължителността и размера на заема.

Авто / мотоциклетен кредит и неговите предимства:

Абонаментът за заем за автомобил не изисква конституиране на личен принос и финансирането на проекта може да бъде изцяло покрито от банковото учреждение, ако разпоредбите на договора го предвиждат, включително такси за регистрация, аксесоари за превозни средства и застрахователни разходи. Фактът, че може да има личен принос, позволява на кредитополучателя да намали размера на кредита по същия начин, както общата цена на кредита, като същевременно се възползва от по-изгодни условия за кредит.

Изборът на правилния заем за кола

Тегленето на заем за кола със сигурност ви позволява да закупите автомобил, без непременно да чакате времето, за да съберете изцяло спестените суми в спестовната ви сметка, но все пак понякога е трудно да намерите най-подходящата оферта за заем. адекватен, който наистина може да отговори на очакванията му.

Преди да вземете заем за кола, е необходимо внимателно да проучите различните аспекти, които могат значително да повлияят на общите разходи за кредит, продължителността на заема и условията за изплащане. Глобалната ефективна годишна ставка е един от основните показатели, който ви позволява да сравнявате няколко оферти за заем едновременно, но има и други елементи, които трябва да вземете предвид, за да изберете добре своя заем за кола.

Различните аспекти, които не трябва да се пренебрегват при избора на подходящия заем за кола:

1) Първоначална вноска: Общата сума на заема обикновено трябва да намалява с размера на първоначалната вноска. Използването на сумата на първоначалната вноска като изчислителен елемент дава възможност по-специално да се сравняват няколко оферти едновременно с възможността за точна оценка на общия размер на кредита за всяка предложена оферта.
2) Продължителност на заема и месечните плащания за изплащане: Ако удължаването на периода на изплащане на заема дава възможност за намаляване на месечните плащания, това води до рязко увеличение на общите разходи за кредит. В обратния случай, намаляването на продължителността на заема също може да има значителни последици за месечните плащания.
3) Застраховка на заема: В контекста на заем за кола винаги е важно да се оценят рисковете, които могат да възникнат през целия живот на заема, особено в случай на загуба или кражба. Тази мярка обикновено трябва да дава възможност да се изключи хипотезата, че човек трябва да продължи да възстановява разходите за автомобил, който вече не притежава.

отговори по принцип
за 3 минути
Сравнете безплатно
и вземете най -добрата ставка
Заявление за кредит "
Колко можете да върнете?
Всичко за вашата заявка
Компаратор
Сравнете кредитите и намерете най-добрата ставка
Симулация
Симулирайте кредита си с нашите симулационни инструменти
Лексикон
Информирайте се преди заявлението си за кредит
лява сянка
дясна сянка
enbgde